Cjenik

U nastavku se nalazi cjenik usluga. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za Vas.

Odaberite što Vam najviše odgovara

Izrada web stranica

Registracija .com domene, hosting, SSL certifikat, moderan i responzivan dizajn, osnovna SEO optimizacija, povezivanje s profilima društvenih mreža, izrada do 7 stranica, integracija Google Analytics, Google Search Console, GDPR regulacija, integracija Google karte, kontakt forma, održavanje prvih godinu dana

398 € / od 3000 kn

SEO optimizacija

Vaša stranica se ne nalazi na Google-u? Ne znate zašto? Popravit ćemo greške na Vašoj stranici i poboljšati rezultate u 30 dana.

92 € jednokratno / 700 kn

Održavanje

Kod nas ne postoji klasično održavanje na kakvo ste možda navikli. Sve što je izvan uključenog paketa za izradu web stranice ćemo Vam posebno izračunati u odrađene sate. Koliko sati utrošimo, tolika će biti i cijena održavanja.

17 € sat / 130 kn

Kreiranje sadržaja

Ne stignete kreirati novi sadržaj na Vašoj web stranici? Ne znate optimizirati nove članke za tražilice? Kreirat ćemo sadržaj za Vas, prateći sve smjernice SEO optimizacije i pomoći Vam doći do novih klijenata.

17 € sat / 130 kn

Premium hosting

Podižemo Vašu web stranicu na server s odličnim performansama, podrškom i automatskim backupom. Stranica je zaštićena SSL certifikatom uz neograničen broj e-mail adresa.

53 € godišnje / 400 kn

Marketing cjenik

Postavljanje Google Ads kampanje

Postavljamo oglase za usluge i proizvode koje nudite na tražilicu. U suradnji s Vama detaljno analiziramo tržište i kreiramo kampanju. Budžet nije uključen u cijenu. Ako ste kreirali stranicu kod nas, uključen je bon od 400 kn. Uključeno praćenje kampanje prvih 2 tjedna.

86 € / 650 kn

Facebook oglašavanje

Želite se oglašavati na Facebooku? Izrađujemo oglase za Vas, kako biste privukli nove kupce i posjetitelje. Budžet nije uključen u cijenu. Uključeno praćenje kampanje prvih 2 tjedna.

66 € / 500 kn

Instagram oglašavanje

Kreiramo oglase na Instagram platformi, ciljamo Vaše potencijalne kupce i prikazujemo im sadržaj koji smo u suradnji s Vama kreirali. Budžet nije uključen u cijenu. Uključeno praćenje kampanje prvih 2 tjedna.

66 € / 500 kn

Upravljanje Google Ads kampanjama

Analiziramo rezultate kampanje, profesionalno upravljamo Vašim računom i optimiziramo postojeće oglase. Prilagođavamo ih Vašim potrebama.

66 € mjesečno / 500 kn

Vođenje profila na društvenim mrežama

Nemate vremena biti aktivni na društvenim mrežama, kreirati novi sadržaj?  Ne brinite, vodimo Vaše poslovne stranice za Vas.

79 € mjesečno / 600 kn