O nama

Dobrodošli na stranicu Webineta

Tko smo mi?

Webinet je obrt specijaliziran za izradu web stranica i oglašavanje na Internetu. Ponosimo se iskustvom i završenim projektima, a rado pomažemo pridonošenju uspjeha Vama i vašem poslovanju.

Naša misija

Misija nam je svakom našem klijentu izgraditi web stranicu, kao i postići rezultate na teritoriju digitalnog marketinga. Naš cilj je izvršen kada je klijent u potpunosti zadovoljan uslugom, obavljenim poslom i rezultatima.

Čime se bavimo?

Naš proces

1.

Analiza

Za svaki Vaš zahtjev prvo je potrebno napraviti detaljnu analizu – procijeniti što treba učiniti, kako i koji rezultat se očekuje.

2.

Definiranje

U suradnji s Vama definiramo izgled stranice, smjer oglašavanja i postavljanje ciljeva. Za to će nam biti potrebno nekoliko sastanaka, kako bi krajnji rezultat bio najbolji za Vas.

3.

Implementacija

Implementacija podrazumijeva kupnju domene, odabir hosting servisa, podizanje web stranice, implementaciju i dizajn.

4.

Testiranje

Nakon što je sve dovršeno, u suradnji s Vama testiramo proizvod i rezultate. Ako ste zadovoljni, slijedi proces isporuke.

5.

Isporuka proizvoda

Web stranica je online. Marketing strategija je podešena, a rezultati samo što nisu vidljivi!

Zašto odabrati Webinet?

Klijenti su nam uvijek na prvom mjestu. Svakom klijentu pristupamo individualno, kreiramo ponudu za Vas i težimo k tome da na samom kraju budete zadovoljni.

Naš cilj je isporučiti kvalitetan i izvrstan proizvod. Svakom projektu iz Webineta pristupamo s maksimalnom koncentracijom i entuzijazmom.

Naša podrška Vam je uvijek dostupna. Na Vaše upite ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, a sve Vaše zahtjeve ćemo se potruditi i ispuniti.

Nakon završetka izrade, predstavit ćemo rezultate koje smo postigli. Poslije toga možete odlučiti hoćete produžiti suradnju s nama i prepustiti nam digitalizaciju poslovanja.

Pristupačne i povoljne cijene su dio identiteta Webineta. Vjerujte da ćemo svaki uloženi sat opravdati, a sav naš rad će Vam biti transparentan i prikazan.

Dugogodišnje iskustvo u razvoju proizvoda i tehničko iskustvo naš su adut. Obratite nam se s povjerenjem.

Upoznajte nas

webinet

Stanko Katić, vlasnik obrta

Diplomirani inženjer računarstva